Kiikan Metsästysseura ry

Tietosuojaseloste

Tietoa jäsenille tiedostonjakopalvelussa

Täältä löydät seuran jäsenille tarkoitettua tietoa ja mm. vuokrasopimuspohjan. Tarvitset salasanan siirtyäksesi palveluun. Salasanaa vaihdetaan aina silloin tällöin ja se toimitetaan niille seuran jäsenille, jotka ovat ilmoittaneet yhteystietonsa alapuolella olevan ohjeen mukaan.  Siirry tiedostonjakopalveluun tästä.

Ohjeita palvelun käyttämisestä voit kysyä osoitteesta kiikanmetsastysseura@gmail.com.

Ilmoita yhteystietosi

Ilmoita osoitteeseen kiikanmetsastysseura@gmail.com seuraavat tiedot:

Jäsenen nimi, osoite, syntymäaika, gsm-puhelinnumero, sähköpostiosoite.
Kerro myös haluatko seuran tiedotteita sähköpostiin/tekstiviestinä puhelimeen?

Jäsenten tietoja ei luovuteta eteenpäin.

Ampuma-asekouluttaja

Seurassamme toimii virallinen ampuma-asekouluttaja eli henkilö, joka voi kirjoittaa todistuksia ampuma- harrastuksesta. Ampuma-asekouluttaja antaa todistuksen ampumaharrastuksesta henkilöille, jotka aikovat hakea hankkimislupaa pistoolille, pienoispistoolille, revolverille tai pienoisrevolverille. käyttötarkoituksena ampumaurheilu ja -harrastus. Lisäksi ampuma-asekouluttaja antaa todistuksen ampumaurheilun ja -harrastuksen aktiivisesta harrastamisesta henkilöille, joilla on toistaiseksi voimassaoleva hallussapitolupa em. aseille.

Ampumaradan käyttö 2021

Ampumakokeet Kiikan ampumaradalla
 - ke 11.8.2021 klo 18 - 19
 - la  11.9.2021 klo 12 - 13

Hirvenjuoksut Kiikan ampumaradalla
  - ke 30.6.2021

Ampumaradan käyttöajat
ma - pe    10.00 - 20.00
la              10.00 - 18.00
su             12.00 - 18.00

Radalla lyijyhaulien käyttö kielletty.
Haulikko- ja kivääriratojen yhtäaikainen käyttö kielletty.

Ampumaradan kalenteri löytyy omalta sivulta, pääset sinne myös tästä.